Gespecialiseerd in Business Support in Turkije

U wilt succesvol ondernemen en kansen pakken in Turkije?

Hier vindt u de sleutel om deze economische grootmacht tussen Europa en Azië binnen te treden of uw zaken een nieuwe wending te geven! Dagelijks ondersteunen we Nederlandse ondernemingen hun potentie in Turkije te benutten. Wij denken volop mee en geven adviezen over mogelijkheden op het gebied van vastgoed, juridische wet- en regelgeving en notariële zaken. Daarnaast bieden wij met onze ruime ervaring vertaaldiensten en tolken aan die u hierbij kunnen begeleiden.

Precies wat de naam zegt: Business Support Turkey!

Juridisch

Met onze advocaten kunnen we u, zonder dat u afreist naar Turkije, uw juridische zaken op een deskundige wijze ondersteunen: voor particulieren en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan echtscheidingsprocedures.

Notarieel

Voor al uw notariële diensten en aktes bent u bij ons aan het goede adres, denk bijvoorbeeld aan volmachten. Wij werken samen met gerenommeerde notariskantoren in Nederland en Turkije.

Zakelijk

Turkije heeft een van de snelst groeiende economieën van de wereld en zit in de top 20 van de economische grootmachten. U wilt succesvol ondernemen of nog stevigere positie pakken? U bent hier op het goede adres.

Vastgoed

Met Turks, Nederlands en Engels sprekende professionele adviseurs kunnen we uw vastgoedtransacties begeleiden. Bijvoorbeeld bij aan aan- en verkoop van onroerend goed.

Honderden particulieren en bedrijven zijn succesvol begeleid bij juridische en notariële diensten.

Bureau RBTV gecertificeerd

Contact

Copyright 2020 – Webdesign door Eline Bakker

Open Whatsapp
Stel ons een vraag!
We beantwoorden graag je vragen via Whatsapp!